El 15 d’octubre, Acció Bloc sobre el medi ambient

Ja sóm més de 7.100 blocaires, amb més de 4,9 milions de lectors, els que el proper 15 d'octubre participarem al Blog Action Day, que enguany estarà dedicat a parlar del medi ambient. Per tant, falta una setmana perquè milers de blocs d'arreu del món, i per descomptat també La Marfanta, parlem d'algun tema d'interès mediambiental. Els organitzadors de l'esdeveniment a internet no han indicat cap tema en concret, ja que cada blocaire podrà triar el seu tema en funció del país i les temàtiques que acostuma a tractar, però sempre des del punt de vista del medi ambient. Penso que els Blocaires Ebrencs no podem estar al marge del dia de l'Acció Bloc, tenint en compte la importància del medi ambient al nostre territori i de les implicacions que tenen alguns projectes. Per tant, és una bona excusa per poder parlar de les qüestions i dels projectes que més ens preocupen, i d'actuar globalment començant per casa. Animeu-vos a participar, com tots aquests blocs que ja ens hem inscrit al registre del Bloc Action Day. Les petites accions són poderoses…

Via La Marfanta.

 

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.