EbreBloc 2008

Bé, ja tenim dates definitives per a la celebració de l'EbreBloc 2008. Per fi el misteri que havia encetat en Jesús a la seua cuina en el capítol dedicat a l'Ebresfera ja està resolt. La 2a trobada de blocaires ebrencs es farà els propers 1 i 2 de febrer de 2008, entre la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa (el divendres 1 per la tarda), i la Biblioteca Municipal de Roquetes (el dissabte 2 al matí). Si, xiquets, dos dies!!

Us deixo el cartell, versió preliminar, elaborat per en Jaume.

 

 

Continuarem informant sobre el programa definitiu, els ponents, horaris, cervesetes, etc…

[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: EbreBloc 2008

  1. Perfecte, ja m’ho anoto a l’agenda.

Els comentaris estan tancats.